ett två tre fyra jag är en jävligt slut myra :(

2011-02-28 - 21:05:18
ohmygod.. jag är helt slut efter typ 70 min hård träning.. stod typ 17 min på crosstrainer eller vad det heter, sen körde jag ett hårt pass på spinning.. kommer jag kunna gå imorgon? tror inte det .. haha fyfan :P
"Belönade" mig själv med 5 risen och en liten påse malaco fruxo hehe:D
Ska strax hoppa in i duschen, leta efter mitt kvitto på datan sen blir det sova .. om jag lyckas!

Första arbetsdagen klarad; Check!

ett två tre fyra jag är en arbetsmyra!

2011-02-28 - 09:07:50
KUL ATT MAN VAR FÖRSENAD TILL JOBBET FÖRSTA DAGEN, KOM HIT KL 8.30 ISTÄLLET FÖR 07.15 ... PAPPAS BIL VÄGRA STARTA SÅ VI FICK VÄNTA  PÅ ATT NÅGON NISSE SKULLE KOMMA OCH STARTA DEN.. JÄVLA BOKSTÄVER SOM BLIR STORA!! SÄKERT BARA FÖR BLOGG SIDAN INTE ÄR TILLGÄNGLIG TILL MIN MOBIL .. MEN MEN :) SKA STRAX BÖRJA JOBBA, DET ÄR FIKA-TIME NU :) EFTER JOBBET BLIR DET TRÄNING I NÅGRA TIMMAR.. FÖRSTÅR INTE HUR JAG SKA ORKA MED TANKE PÅ ATT JAG HAR SOVIT TYP I 2-3 TIMMAR.. GICK OCH LA MIG STRAX INNAN TIO .. HÖLL PRECIS PÅ SOMNA TILLS "H" RINGER OCH MESSAR OCH FRÅGA OM JAG VILLE DRA MED PÅ KRYSSNING, DÄREFTER KUNDE JAG INTE SOMNA FÖRENS KL BLEV 3 TYP.. LITE IRRITERANDE HEHE :) . NU SKA JAG FIKA PUSS PUSS <3

It’s better to fight for something than against something.

2011-02-27 - 21:15:45
Japp då var det läggdags snart.. sitter och knaprar på äcklig choklad, eller aa åt 1½ bit tänker slänga resten haha.
Jag är jätte kissnödig, men orkar inte gå på toa.. lat? jo tack jag vet haha.
Imorgon tänkte jag faktiskt träna lite efter jobbet på sats, blir väl typ 2-3 timmar? kommer dö haha, får passa på när jag kan träna gratis :) , i så fall tänkte jag gå på ett spinning pass, ett yoga pass och sen gymma lite.
Ska strax tvätta bort sminket och borsta tänderna.. sen blir det sovdags, vilket inte lär bli efter ett ex antal timmar (har svårt att sova), men trött är jag iaf , får hoppas att det hjälper lite på sömnvägen :)

Godnatt då allesammans..
(avundsjuk på er som kan sova länge på dagarna, men tror nog att jag föredrar pengar istället för sova :D)

Jag börjar tro att, jag börjar tro att vi kan gå genom eld!

2011-02-27 - 19:25:31
Söndag, den vanliga degar dagen.. jag skulle gå upp tidigt idag!!!! Vaknade typ kl 10.45, jag ba ääsch sover till klockan tolv, slutar med att jag vaknar kl 14.00 igen :/ ..lite ångest med tanke på att jag ska upp kl 5 imorgon och jobba!

Den här helgen har väl varit helt ok, i fredags gjorde jag inte så mycket, var hemma hos ilona efter skolan och åt middag där, gick hem, sen vidare hem till natha sen hem igen ..
Igår var mitt humör verkligen upp och ner, alla tjejer skulle ut, jag hade redan bestämmt mig i veckan för att jag inte ville gå ut, igår så ville jag fortfarande inte ut.. men alla va upptagna och ville inte sitta hemma så det slutade med att jag gick "ut" endå, eller aa ut och ut.. följde med tjejerna till nivå när de skulle dricka, sen gick vi till entourage där kön var alldelses för lång att hinna in till gästlistan så jag åkte hem med natha och jossan. Därefter gick vi hem till mig och tog de lungt bara :)

Jag är jätte godissugen.. dålig vana :/

ett två tre fyra sandra är en tråkig myra!?

2011-02-26 - 19:19:05
Får ofta höra att jag är tråkigt, men det gör inget för jag är tråkig :)

Ska va tråkig och va hemma och tråka, får se om det blir ngt men tror ej det.
Alla andra ska ut ikväll, men icke jag.. är ensam hemma så ska väl mysa med mig själv i soffan, har inge lust att skriva mer för ikväll..dåligt humör u know ;D

Puss alla roliga och partyfyllda människor!

FREDAG

2011-02-25 - 18:25:40
hellåååå, är hos ilona laddar inför käk :D! Duscha nyss håret .. det behövdes haha
senare blir det kanske.. bara kanske hem till natha , vet egentligen inte om jag orkar, btw det suger att min data är trasig.. jag är typ handikappad utan data :/
Vi hörs senare, ha en jävligt najs kväll gott folk :)
puuuuuuuuuuuusss

ett två tre fyra jag är en städarmyra !

2011-02-25 - 00:56:58
HEEEELOO , NU TESTAR JAG ATT BLOGGA FRÅN MOBILEN HAHA VET INTE VARFÖR DET BLIR STORA BOKSTÄVER... DET GÅR TYP INTE ATT ÄNDRA :S SKA SNART SOVA, HAR STÄDAT SOM EN TOOOOK I BADRUMMER, RENGJORT ALLT MED KLOOR SÅ NU ÄR DET KLINISKT RENT OCH LUKTAR SIMMHALL... DOM HÄR STORA BOKSTÄVERNA BÖRJAR STÖRA MIG DAGS ATT SLUTA SKRIVA HAHA.. PUSS OCH KRAM <3

tic toc

2011-02-24 - 13:41:42
Ne nu orkar jag inte mer :(
slutar om 40 min .. tiden går så segt... tick... tack... tck tack
nej nu ska jag gå leta efter andreas igen, blir galen om han är upptagen fortfarande..


baaaj baaj <3

"Operating system not found"

2011-02-23 - 23:26:38
Kul... min mamma hade ner min data i golvet, det resulterade att den är helt paj.. min hårddisk är trasig så den går inte att starta.. gråter av frustration.. varken jag eller mamma har pengar till att fixa den.. rip min rosa samsung


"Operating system not found" ...

fortsätt simma.. fortsätt simma (8)

2011-02-23 - 21:02:23
Skjuuuut mig! Nu har jag suttit i timmar och pluggat.. fick typ lite gjort men har en del kvar, de känns som att man aldrig kommer någon vart, det är 32 frågor som ska besvaras.. jag kommer lämna in provet med typ 20 frågor, jag orkar seriöst inte..

såhär känner jag ;

Sömntuta

2011-02-23 - 15:45:58
Herregud.. hur lyckas jag :S? Jag vaknar 14.45 av att ziad ringer, fick värsta chocken när jag kollade på klockan. Men som sagt, när jag väl kan sova då SOVER jag.

Jag åt pankakor med sylt och ett glas juice till frulle, känner verkligen att jag måste sätta mig ner och plugga plugga plugga, det är ingen idé att jag tänker att jag ska göra det ikväll för det kommer verkligen inte bli av..

Just nu sitter jag och dregglar efter skor som vanligt, jag bara älskar dom här skorna, gaaaaah .. vill ha!
Ska klä på mig nu och fixa lite, sen blir det plugg som gäller (hoppas jag)



http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/971003-0014_1?$productLarge$http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/971003-0099_1?$productPress$

turn the lights off

2011-02-22 - 23:56:05
Börjar bli seg nu, har ätit lite paj med mjölk hehe, onyttiga sandra OOhyeah!
Skönt fick komma ut lite, träffade olivis.. henne ser man inte så ofta :/  , tycker att man borde ses lite oftare med tanke på att man bara bor typ 10 min ifrån varandra, men så är det ju med alla, nathalie också. Men man får passa på helgerna :)!!

Imorgon är det onsdag= Sova! , eftersom jag inte har skola på onsdagar.. fast jag ska verkligen försöka plugga då!

Hahaha tycker det är så roligt, nästan varje dag hittar man nya klagomåls lappar i porten, jag menar kolla den här? Den ser inte så seriös ut om man säger så, blåå och rosa, fint skrivet!
Mina grannar klagar alltid på allt och alla, fast tur det att klagomålen inte gäller oss... fast å andra sidan kan jag tycka att det är skönt att någon vågar klaga, för klagomålen som sätts upp är de oftast som jag stör mig på, typ hög musik kl 5 på morgonen.. men tycker bara de är lite kul :P

Ska försöka sova strax, ska leta efter en film först som jag kan slummra till
Godnatt <3


The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.

2011-02-22 - 18:07:31
Jag orkar helt ärligt inte bry mig, men måste väl testa sig fram för att komma någon vart och se vad man själv egentligen känner är bäst, right? Tyck vad ni vill, mitt liv inte erat. punkt.
Ni behöver inte gilla det men de är faktiskt om MIG och om MITT liv, det är väl det som kallar privatliv?
Jag syftar inte på någon eller så, utan det är bara alla kommentarer man får höra ibland om vad man bör och inte bör göra.. :)

Vad bitter jag låter :S .. haha nej men får lite ryck ibland bara HeHEhEHEHEh ;P:P;PPpp;P
Kan ju bara tipsa er som gillar skit filmer "She's out of my league" .. väntade bara på att filmen skulle ta slut, vrf jag inte stängde av den? De va bara för jag redan hade börjat kolla på den, hoppades på att filmen skulle ha en stor vändpunkt men det hade den inte :(

iiooooooooowiioo

2011-02-22 - 14:23:01
Hej!
Jag gick inte till skolan idag, råka snooza för mycket hehe..
Gnomeo& Juliet gick inte att se på, eller jo det gick men när jag väl hade låtit filmen laddat ett bra tag, ca 50 min så upptäcker jag att den är filmad från en bio, sånt vägrar jag att se..

Den här tjejen är GRYM! Hon kan göra bokstavligen allt, man tror nästan att hon har magi eller något. Så jävla söt och cooool bruud! Hur likt är inte det här från skala 1-10 , typ 11

Godnatt!

2011-02-21 - 23:57:09
Om jag orkar låta filmen ladda klart så ska jag se "Gnomeo & Juliet", kan vara kul med tecknat ibland, älskar ju trots allt disney och pixar!
Jag hoppas verkligen jag sover gott inatt, haha orka att jag själv önskar mig en godnatt? haha aja.

Puss

.

2011-02-21 - 22:37:40
Kan ju bara tacka rebecka som förstörde en serie som jag följde, gulligt att du avslöja vinnaren av top model i mitt kommentarsfält, helt onödigt.

ZzzZzzzzzzzzzzz

2011-02-21 - 20:21:47
dumma mig, jag har sovit sen kl 5 , vakna typ nu :/
Hur fan ska jag kunna somna ikväll? Omöjligt.. aja får se hur jag klarar mig
nu blire käk och top model :)

ett två tre fyra jag är en hemgående myra

2011-02-21 - 15:47:26
WOHO i did it, jag tog mitt fläsk och gick hem från hallonbergen .. känner mig lite stolt faktiskt.. är ganska lat av mig, plus att jag är svin trött, somna nästan på bussen sen när bussen va i hb jag ba nääe nu ska jag gå hem! Och det gick hur bra som helst, tog ca 20 min i rask takt .. det var ganska skönt när man väl va "igång". Ska försöka gå hem så varje dag när jag är hos mamma, dock kommer jag inte kunna hålla mig från socker och godis, det är sjuuuuukt svårt. Jag vill försöka , men har väl redan misslyckas eftersom jag tog 2 kakor när jag kom hem haha, pluuus att madde har en 500g chipspåse hahah, men det är svårt att motstå när det finns :( !!

Nu ska jag ruttna lite i soffan.

Ciiiaaao! <3

<3

2011-02-21 - 13:00:22

För er som inte redan vet det så ÄLSKAR jag fjädrar, tycker det är så jääkla snyggt!! gosh ..haha
mitt nästa inköp kommer vara fjäderörhängen :)!!
 Me love!
Örhänge med kedja och fjädrarTufft örhänge med svarta fjädrar och kors

Yoooo yoo!

2011-02-21 - 12:24:43
Wazzup? haha nej inte riktigt. Sitter i tråkiga skolan nu, supertrött som vanligt.. Vi håller på att starta ett hälsoprojekt i skolan, vi ska typ få alla elever att dricka mycket vatten och sånt.. tråkig ja jag vet.
Jag funderar på att gå av i hallonbergen och prommenera hem till rissne, då skulle jag vara lite duktig faktiskt :D

Plugga skulle jag också behöva men de lär ju inte bli av.. som vanligt dåra :)
Nu ska jag in på nelly och hm och "fönster shoppa lite" , älskar kläder , älskar skor! Kan sitta och dreggla typ hela dagarna, man får värsta planerna.. eller iaf jag ,jag brukar tänka "åh den där kan man ha till den tröjan, och den där klänningen kan jag ha om jag ska på fest" ja jag vet jag e nörd haha.

Men vi säger hej så länge, hej!

Pepsi max i mitt hjärta!

2011-02-21 - 00:29:58
Jag är såå sugen på pepsi maxx, det är den godaste läsken som finns i hela världen .. haha
ne men seriöst, det är typ den ända läsken som jag verkligen tycker om, ni som inte håller med mig kan ju typ ....

Har värsta diskussionen med ibbe, eftersom han visserligen inte håller med mig.. blir fett arg..Det ska vara MAX inte bara pepsi, och inte COLA... hejdå alla andra läsker .

Såhär ska det vara ;)


To school for cool

2011-02-20 - 22:56:52
Kan ju bara säga att Big brothers säsong kommer ju suga så jävla hårt.. bara gammlingar 27+ , en 3 barns mamma, en pappa till 2 ungar, någon filosof+ några andra .. "Jag har sex 5 dagar i veckan, alla vet vem jag är men jag vet inte vem någon är för jag bryr mig inte" snälla hur pinsam får man vara :S ? aja..

Jag måste plugga nu .. fyfan kommer typ sitta hela natten, såhär ser jag ut just nu.. ser väldigt taggat ut, visst :D?

Nu;

2011-02-20 - 21:02:31



Kan inte fatta att jag följer såna här skit såpor ...

volume

2011-02-20 - 20:29:12
Jag har typ som dom felsta redan vet att jag har blivit beroende av lösögonfransar, tycker på ett sätt att det är jobbigt för när man själv sen ska måla sina egna så ser man hur korta sina egna är.. jätte jobbigt, men samtidigt är det så mycket smidigare att sätta på ett par istället för måla mascara, när man ska tvätta bort sminket så drar man bara av dom så ere typ klartt, mascara enligt mig är sjukt jobbigt att tvätta bort, finns ju för och nackdelar :P
Men jag typ hatälskar det .. har ju fått "grepp" om de nu, hur man sätter fast dom utan att stå i 10 min med allt klet och klister.

cha cha bloggen

2011-02-20 - 19:33:26
haha jag har försökt iaf, försöker få det att se lite bättre ut .. men vet inte om jag lyckas riktigt haha :S
har haft jättetråkigt så har hållt på lekt lite höhö..

Väntar förväntasfullt på mat, tunnbrödrulle :D!! sen ska jag ta mer paj .. som jag även åt till frukost, shit vad nyttig jag är!

Igår va jag hemma hos ilona, vi tog det lungt och snacka lite skit.. ytterst trevligt :)! Jag måste snart sätta igång med mitt pluggande, ett prov som ska vara inlämnat imorgon.. har bara gjort hälften :( , men synd är det inte om mig, får ju skylla mig själv att jag ligger till som jag gör, skärpning sandra!!


livet har sina goda stunder

2011-02-19 - 17:19:09
omaajgäääd, jag är fett fotosugen! Håller på laddar mina batterier till systemkameran nu, och letar vanliga batterier till min externa blixt.. hmm jag undrar vart mitt blixtskydd har tagit vägen (?)

Medans jag väntar ska jag äta blåbärs/smultron paj :D möööms

You'll be mine before the next snow flies

2011-02-19 - 14:01:38
jag dööööööööööör jag dör jag döör, alltså såna här serier borde inte existera. VAMPIRE DIARIES är det bästa jag någonsin har sett i hela mitt liv, förstår ni hur mäktig den serien måste vara? Ni som har sett den vet jag håller med mig, ni som inte kollar på det, har missast något jävligt bra!

Jag älskar Twilight, men twilight är typ 0,2 jämfört med vampire som är typ 10.. ååh kan inte beskriva min kärlek till den serien haha, omöjligt.

Damon salvatore, vill du gifta dig med mig :) ?

Fredag

2011-02-18 - 16:58:25
Ibland glömmer jag helt och hållet att jag har en öppen blogg där folk faktiskt kan läsa det jag skriver, ibland råkar jag skriva saker som folk ej bör få veta, sånt som jag inte vill folk ska veta, hinner alltid komma på mig själv som tur är .. hehe så de måste jag börja tänka på :P ..

Jag berättade nyss för pappa att jag ska flytta till mamma på fredag och lördagar då jag ska vara hos honom, han blev inte alls glad.. han såg typ ledsen ut.. jag tyckte det var jätte jobbigt, har ont i magen nu :( .. usch

Jag försökte sova en stund efter skolan , men självklart ska jag hinna somna typ 10 min innan jag måste vakna för att hämta min packning, kunde inte somna om efteråt SUCK!
Idag är det fredag, vad händer ikväll? ingen aning .. haha lite sådär ångest vet inte vad jag ska göra, inte för att jag har så mycket alternativ haaha men jag är sån som alltid vill ha allt planerat och så.. men men får se, tror inte jag kommer skriva något mer inlägg för idag så ni som läser detta får ha en jätte trevlig fredag :)

Massa pussar och kramar!



hej,

2011-02-17 - 19:42:45
jag är tråkig jag vet, jag håller med.. :/
känner att jag behöver skriva av mig lite, men tar det lite senare, har min käraste vän alexandra på besök nämligen :)

puss och kram skummbanan

22.49

2011-02-15 - 22:49:26
kanske borde ta och sova? ääsch vrf ska jag de, har endå ingen skola imorgon :D!
haha ne men borde sova snart endå, sov till kl 1 idag .. fast de behövdes har vaknat så mkt i natt, bland annat pga mensvärkar :( fyfan.. fick en röd alla hjärtansdag igår haha .. ne va äcklig jag är haha

Har fått alla "fina" bilder från rebecka nu, wiiiie!
en bild från i fredags på O'learys, jag diggar min hatt.. snygg va?

Haribo det smakar bäst, det gör livet till en fest!

2011-02-15 - 19:33:41
Aja det här får duga så länge iaf, har bråkat med datan så mycket idag så det får räcka för ikväll.. det är läsbart det är det viktigaste egentligen..

Nu sitter jag och trycker i mig haribo's sura nappar ( mina favoriter) sen så köpte jag ju också ...hehe .. en 100g marabou , men vaad? de va länge sen jag köpte godis. fast inte längesen jag åt men endå!

:(

2011-02-15 - 14:13:57
seriöst... jag har råkat göra något jätte knasigt med min blogg

1. Det går inte att kommentera ( reb du hade rätt hehe..)
2. Min meny har hoppat ner ..
3. När jag sparar mina inställningar så ändras de inte
4. Kan fortfaraande inte ändra färg på rubrikerna, fast jag har ändrat på rätt ställe ..


åååååh orkar inteee :(

Flying is learning how to fall without hitting the ground.

2011-02-14 - 21:37:25
hahahahahahah, alltså min mamma... finner inga ord.
Sitter och lyssnar när hon sjunger för emilia ( min  lilla syster), hon sjunger från en sångbok.. vilket betyder att hon sjunger med sångtext och endå sjunger hon så jävla fel, hon sjunger typ en tredjdel av låten sen hör man henne säga "ääsch" sen byter hon sida, samma sak hela tiden.. emilia ligger och kollar på henne typ "vad de än är  du håller på med så borde du sluta" . Tror mamma tycker om de där mer än vad hon gör.. hahaha

Sitter vid mammas data och hittar så roliga bilder ibland, kolla den här bilden .. va 12 år här hahaha hej minifjorresandra :D

do you remember?

2011-02-14 - 21:17:32
HAHAHAHHAHAHHAHA, reb .. kommer du ihåg?




walk walk fashion babyyyyyyyyy

2011-02-14 - 12:52:03
buuuää jag är så himmla trött, kunde inte somna igår även fast jag va sjuuukt trött, låg i sängen i 4 timmar och helatiden hoppades på att somna, fick iaf mig 2 timmars sömn, kommer sova när jag kommer hem. Råkade somna på lektionen när vi hade föreläsning hehe..

Idag är den alla skithjärtans dag, försöker vara positiv men näääh, skickade iaf ett glad alla hjärtans dag sms till mina nära och kära .. de får duga!

Sitter jämt och kollar på kläder när vi har föreläsningar, sååååååå mycket roligare! Har värsta planerna om vad jag ska köpa, bara de att..euähm.. pengar :/

Men men.. har bestämmt mig iaf att jag ha dom här skorna!!!! Vet dock inte vilken färg, älskar gråå men gillar beige med.. måste ju säga att dom röda var jäävligt sexiga! men inga skor man kan matcha med så mycket med, plus att man skulle lysa haha. Ja jag vet, vissa tycket jag har skit dålig skosmak, men alla har sin egen , right :) ?

          

Idag tror jag att jag ska åka till mamma, får se om jag åker till nacka ikväll , behöver vara själv.. rensa tankarna lite. Börjar nästa lektion strax. Ciaaao!

hello

2011-02-13 - 23:26:16
åååh jag har hållt på i timmar o letat och försökt med blogg skiten, hittar aldrig rätt koder, vill ändra färg på rubrikerna, vet var man gör de men de funkar inte när jag byter, de måste va någon annan kod som gömmer sig som jag inte hittar GRRR!

Min helg har iaf varit jätte trevlig, rebecka har ju som sagt varit på besök :D!!
Idag fyllde lillsyrran 1 åår, tänk vad tider går.. helt sjukt.
Imorgon är det alla hjärtans dag, ingen dag som jag tycker om .. men visst den kan vara bra men även dålig.

Måste snart sova ska upp kl 6 ... usch
Säger väl godnatt så länge då, puss

Det är okej att spåra ur å rensa huvudet på moln

2011-02-12 - 14:29:47
ångest? jo tack. Personligen tycker jag att ångest är en av de värsta sakerna man kan uppleva. Men men, de går väl över så småningom ...... eller inte

hahaha igår.. aa igår va jag med rebecka och 2 hönor. Fast den ena hönan var lite konstig måste jag säga, saknade en del fjädrar. Men jag hade iaf det jätte trevligt igår, blev dock stoppad av polisen men de är en annan historia de haha..

idag ska jag nog ta det lungt, eller inte... haha ne men vi får se hur kvällen blir, ska iaf stanna hos mamma eftersom jag ska träffa mina kära vänner som bor väldigt nära i rissne, känns ganska meningslöst att sitta åka 2 timmar för att käka mat sen åka tillbaka..



En gammal bild på mig och min älskade Tessie, vila i frid älskling!

nämen sl, det snöar igen?

2011-02-11 - 18:02:45
återigen, jävla sl! så fort de snöar så är det kaos i lokal trafiken. Seriöst, det är vinter en gång om året har inte dom förståt det ännu? aja kunde inte ta mig till skolan idag, ska inte klaga.. eller jo? hur fan ska jag kunna ta mig någonstans, kl e nu 18.00 och bussarna funkar fortfarande inte, ska till nacka imorgon ,får se hur det blir med det.

Har precis kommit hem från solna, har varit och fikat med mamma, ska snart in i duschen o börja fixa mig för ikväll. Ska träffa rebbis hihi :D !!

puss så länge!

Nostalgi

2011-02-10 - 22:40:29
ååh älskar älskar älskar, kan fortfarande sitta och kolla på my little ponny, väcker riktigt mycket barndoms minnen
i loooooooooooooove.



Nånting händer, just nu
Allting vaknar, just nu

Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst
Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst

I skolan är vi dagen lång
Men sen sjunger vi vår sång

Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst
Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst

Starlight, Sweet-Heart, Melody
Bright-Eyes, Patch och Clover
Bon-Bon bakar underbart
Skynda er, nu är det dags!

Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst
Min lilla ponny,
min lilla ponny,
min lilla ponnyhäst

Cause when you hot its like your burnin up everyone elses cold

2011-02-10 - 21:41:40
ja jag vet min blogg ser ut som skit, men fixar det sen när jag har tid och lust!
ååh jag somnade i typ 3 timmar efter skolan , inte braa :(
sitter och kollar på fantastic four och min kille är så het, jag förstår att han är on fire! :D

skjut mig, pleeeeeeeeease

2011-02-10 - 10:05:15
seriöööööööööööööööst, ååh är så irriterad, det känns som att jag har en surrande fluga I mitt öra!
jag vill typ, *pang pang, smash kabooom pang*

har svårt att se ljus i bara hell och misär

2011-02-09 - 22:53:55
ännu en sak att inte kunna somna på inatt great..

ne inge deppblogg här inte, har ju redan en sån "haha"
nu ska jag till sängen och inte sova


ciaaao bitches!

flanders!

2011-02-09 - 19:53:57
HAHAHHAHA, vet inte varför jag tycker de här e så kul ..

!"#¤%/(E¤%

2011-02-09 - 19:35:50
åååh de här går inge bra.. förstör bara allt haha :(
förstår typ ingenting av alla koder o skit .. buuäää

waka waaka

2011-02-09 - 15:51:39
Är som sagt jätte trött, va i skolan idag och arbetade lite med projektet sen åkte jag och alex' hem, svängde förbi gina lite snabbt innan vi gick till pendeln, fick med mig en ring hem :)   ;

ZzzZZzZZzzzz

2011-02-09 - 15:04:45
Såhär är jag just nu ;

Förvirrad?

2011-02-08 - 23:53:44
............ ?

pookhääää

2011-02-08 - 17:24:17
På frejdag kommer rebbis bebbis till sthlm igen WOOHO ! Då ska vi ... *hemligt* hihi
hon va här för typ 2 veckor sen men känns som att jag träffa henne igår, som hon själv sa "it feels like I never left"

åååh får damp, vill ha pengar, är så fattig.. är jämt fattig. den här månaden gick typ hela mitt studiebidrag på studentmössan. Men jag mailade min chef igår och hörde med honom om de fanns något jobb till mig under sportlovet men det fanns inget, fick däremot jobba en dag den 6 mars (inventering) det är på en söndag men de gör mig inget för det är = 100% ob hehe, inventeringen är från den 6-9 , men jag går ju i skolan dom dagarna, ska höra om jag kan jobba endå hehe..

Look at the bright side.. mondays only happen once a week!

2011-02-07 - 20:37:44
Alla måndagar är likadana, sega och tråkiga, deppiga och trista.

Imorgon har vi friluftsdag och då ska jag va sjuk *hehehe* , och onsdag "ledig" fast ska till skolan på onsdag endå för att arbete med projektet.
Imorgon ska jag fetsova!

varje måndag får mig bara att tänka på fredagar, fredagarna tar slut lika fort som börjar, buuhuu
nu sitter jag och kollar på topmodel 15.... de tar aldrig slut , men de gör inget älskar att se Tyra på tvn hehe.

puss hej så länge




En bild från i sommras på Laroy'

Cold as ice!!!

2011-02-06 - 23:18:17
fyfaaaaan vad kallt de är, kom hem för typ en halvtimme sen är fortfarande helt frusen BRRRRRRRRRR!
iförsig så var jag ju ute i 3 timmar i en höstjacka typ.. hehe, lite får man ju skylla sig själv men det stod 4 plusgrader så trodde inte de skulle bli så kallt.. aja

klockan börjar bli mycket borde gå och lägga mig men ska fixa lite nya låtar till min mobil först, har tröttnat så mycket på dom jag har.. :/

Godnatt iaf! :*

Cold as ice!!!

2011-02-06 - 23:18:16
fyfaaaaan vad kallt de är, kom hem för typ en halvtimme sen är fortfarande helt frusen BRRRRRRRRRR!
iförsig så var jag ju ute i 3 timmar i en höstjacka typ.. hehe, lite får man ju skylla sig själv men det stod 4 plusgrader så trodde inte de skulle bli så kallt.. aja

klockan börjar bli mycket borde gå och lägga mig men ska fixa lite nya låtar till min mobil först, har tröttnat så mycket på dom jag har.. :/

Godnatt iaf! :*

goooooooood morgon

2011-02-06 - 11:08:57
Godmorgon kalla sverige, seriöst vad gör jag vaken nu :S ? kl e liksom bara 11 .. de är tidigt för mig
fast vaknade egentligen för typ en halvtimme sen, men men de är bra att vakna tidigt ibland :)

Jag skulle behöva åka till kista och köpa nya tygskor, men 1. har inga pengar 2. orkar inte , vilka problem jag har. Men tygskor är alltid nödvändigt att ha, fast det är vinter.. Hmm vad ska jag göra idag..? vill typ ligga i sängen hela dagen, eller typ plugga (kommer aldrig ske) eller ngt, kanske ska träffa en kompis senare mot kvällen.

Ne nu ska jag .. fortsätta dega. Puss så länge!

Mr Mumble! <3 <3 <3

Just don't fall asleep. If you die in your dreams, you die for real.

2011-02-05 - 15:23:05
yeeei jag har hittat min laddare till datan nu hihi :D!

ligger fortfarande i sängen vaknade kl 13 och kl e nu 3, vill inte gå upp, min bästa plats som finns är min säng.

Vakna upp cirka 5 gånger i natt, drömde så mycket mardrömmar .. usch vad jag hatar de, ibland e jag rädd för att somna om, även fast jag vaknar upp så när jag somnar igen börjar en ny mardröm. Brukar alltid minnas allt solklart när jag har vaknat upp, men sen på morgonen minns jag bara vissa bitar.

Den första drömmen handlade typ om att pappa och monica skulle gå in och handla och jag var kvar i bilen men någon (tror det var madde) sen stod det en bil precis brevid oss och dom kollade skit mkt, så fort dom såg att pappa och monica var borta tog en kille fram en kofot och bryter upp bilen, minns inte vad som hände efter men kommer ihåg att jag blev jagad av cirka 3 män som försöker få tag på mig, springer så mycket att jag fick ont i kroppen, hur mycket jag än sprang, eller åkte, svängde så hittade dom mig, minns inte vad som hände vet bara att i hela den drömmen var jag jagad av 3 män som ville mig illa.

Den andra drömmen va så sjuk den kommer typ va omöjlig att förstå när jag skriver. Men jag drömmde att jag skulle kolla på film sen helt plötsligt var jag med i filmen, jag var inte jag utan ngn annan, jag va typ alla människor i den "filmen" det var några killar (som skulle vara mina kompisar men visade sig tydligen motsatsen) dom lurade in mig i ett släckt litet gamlat hus, dom stänger in mig och ingen hör mig skrika, jag försöker göra allt för att komma därifrån, när dom öppnade dörren åt mig så sa dom "gå till bilen och hämta det som finns i bagageluckan" om du försöker rymma eller skrika är du död. Vet att jag  blev torterad och dom gjorde mig illa ( mkt blod) usch minns inte riktigt va som hände efter, minns bara att det kände så jävla hemskt och jag trodde jag skulle dö, minns att när jag va i filmen ville jag stänga av den för jag inte orkade mer, men det gick inte. Okej vet inte om jag vågar skriva den här biten efter för de inget jag vill uppleva igen eller ens tänka på så tror jag hoppar över de. ( började och gråta när jag berättade det för min lillasyster)

när jag vaknar slår mitt hjärta typ i 200, är slut i kroppen och helt skrämmd, fast känslan av att de bara har varit drömmar är så jävla underbart eftersom de känns så verkligt när man drömmer.

Ungefär såhär har jag det varje natt, ingen aning vad det beror på varför jag drömmer som jag gör, kanske borde ta o söka hjälp jag vet inte. Helt ärligt så vet jag inte om jag står ut mer, hur kul är det att inte våga somna :/

Vilket låååångt inlägg tror ingen orkar läsa haha, men skrev det mest för min egen skull :) Nu börjar jag bli hungrig ska nog äta, hörs sen!

puuuussselipusspuss


var är du?

2011-02-02 - 19:24:40
sitter på min lillebrors skoldata, när ska jag hitta min dataladdare egentligen :(
de är inge kul, den kan inet bara försvinna sådär?

vi hörs när jag har hittat den! pöss

Tandläkaren

2011-02-01 - 12:34:31
oohnooo jag ska borra 2 hål idag, vill inte :(  ska dessutom gå själv, vilket gör situationen typ 10 gånger värre, hatar tandläkare, hatar miljön hatar allt.. mest att dom har händerna i min mun.

Såhär kommer dom göra med mig:

RSS 2.0