Aug. 31, 2011

2011-08-31 - 19:56:54
Hej hopp gummisnopp! Jag skriver ENDAST för jag har en ivrig läsare som vill att jag ska skriva..Okej, vad har jag gjort idag? sovit dåligt (så e skit trött redan nu ), mötte upp monica för hon skulle visa vägen till Charlies dagis, ska nämligen upp kl 7 imrogon för att lämna honom.. så snäll som jag är , sen så har jag inte gjort så mycket annat. Skulle åka till stan men fick en fet diss av natha så de gick ju inte,får se om hon ger en söttre diss imorgon ;) haha.. najje .. men iaf.. nu ska jag göra? vet inte, har kollat på nya avsnitten av Jersey Shore, dom äääger ju!! Fett med drama! me like :) ..Men , jag vill ha bilder från cypern av rebecka.. hade ju också en kamera men de på hennes kamera alla roliga bilder finns.. mina e skit tråkiga -.-  .. ( såg nu att inlägget hade hamnat i mitt utkast sen kl 3 hjeheheh)


Hur många har testat på Nyckelbens-shots ;) ? hahaha

you never know how strong you are untill being strong is the only choice you have

2011-08-30 - 23:39:28

<3<3<3

go o gla kexchoklad

2011-08-30 - 23:15:23
Hej nathalie wikson, hon tvinga mig att uppdatera.. men aa hej hej. Sitter i soffan med pappa och småpratar lite, halvkollar på 2½ men, ska kolla på nya säsongen av Jersey Shore senare hihi. Idag har jag varit hos läkaren, sen varit hemma. Och faaaaaaaaaaaaaan vad jag proppar i mig chips, läsk och godis :S ... jag är så jävla ohälsosam.. åt inte mat på 2 dagar, gissa varför? mätt på skräp .. usch .................................. imorgon så ska jag möta upp monica efter jobbet, kanske har fått ett nytt jobb dära på hennes avdelning.. en bebis har en cp skada och behöver någon som har tillsyn och hjälper henne att böja leder och sådant ( typ som personlig assistent ) , men de är inte säkert men ska hälsa på där kanske iaf. sen ska hon visa mig charlies dagis för jag ska lämna honom kl 8 på morgonen dagen efter och samma sak på fredag, måste hjälpa till lite extra nu när det är som jobbigast. Men aa... nathalie jag är inte sugen på något, har ätit för mkt.... dricker PEPSI MAX <3<3<3 och det nöjer jag mig med, haha vet du vad jag testade? Hade sour cream chips .. och testade doppa det i guacamole hahaha.. de va inte äckligt.. men inte sådär gott, men åt det ändå :P .. och jag har på mig jeans och en svart tröja med en knut i håret.. hatar att ha jeans på mig hemma fattar inte vrf jag inte har bytt om? jag byter ALLTID om när jag kliver innan för dörren, brukar ta av mig bhn också hahaha, så skönt o va bh fri.. men inte när familjen e hemma eller vakna, om jag inte hittar en stor tröja kan jag inte va bh lös, ett tajt linne utan bh? nej tack hahah.. så nu får det räcka puss på dig natha patta flingon snatta
från cypern...

a never ending story...

2011-08-27 - 00:29:28
.

AYIA AYIA FUCKING NAPA!

2011-08-11 - 16:31:41
åååh det är mindre än ett dygn kvar :D:D, åker "inatt" ... hihihi.. gissa om jag e taggad? WOOHOOOO..!! sitter o lyssnar på låtar som vi kommer spela i vårt hotellrum ;) !! Tung jag e , trodde aldrig jag skulle få min väska att väga mindre än 20kg, men den väger typ 14? :D woop wooop wooop, hejdå tråkiga regniga kalla sverige ;) , jag välkommnar värmen med öppna armar :)
HERRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!



I just came to say helloooooo

2011-08-08 - 17:53:08
Helloj, sitter nu hemma hos pappa. Ska ju till arbetsförmedlingen imorgon och dom vill ju ha mina betyg från skolan samt en lönespecifikation eller vad de heter från makita så dom kan se att jag verkligen har jobbat där :P ska äta taccos här sen åker jag till rissne igen. Nu ere packningsdags, måste ta upp resväskan från källaren.. packapackapacka :D:D ... dock ett problem, har ingen solkräm haha och inga pengar och ligger back i min resebudget? ääääsch orkar inte snyfta över de, de mkt saker jag behöver men de löser sig nog..

Ska träffa girlsen sen ikväll sen vet jag inte vad kvällen tar mig någonstans, säkert inget speicellt.


Puss & kram!

Emilia camilia familia bamilia

2011-08-07 - 18:10:43
Lilla skitungen brännde sig nyss på mammas plattång, ledsen bebis :(


Regnig söndag

2011-08-07 - 17:49:26
Hejjjjjjjjjjjjjj, det var länge sen.. iknow , Nathalie påminnde mig att blogga men som sagt, brukar inte vilja blogga från mammas data för den S U G E R! skit seg och sen tar det typ 2 timmar att lägga upp en bild :P .. det är lite mindre än 5 dagar kvar tills jag åker till ayia napa hiih, shiiiiiiiiiiiit vad jag längtar!! och jag menar, kolla hur vädret e nu? det regnar typ, ska bli så skönt att komma iväg till värmen :D! Idag har jag varit med min syrra, vi åka till NK och kika lite, jag behövde nytt smink.. och tyvärr så finns det bara svindyrt smink där.. jag köpte en conceler som jag tänkte ha under mina mörka ringar som jag kan få, hon tyckte dock inte att jag behövde en men jag ville ha en endå och den kosta typ 180 , sen köpte jag en eyeliner för 200 spänn!! helt sjukt hur dyrt smink e, men som jag alltid brukar säga "man får vad man betalar för" kvalitén e ju såklart mkt bättre än H&M's och såna  märken...






RSS 2.0