PAUS

2011-01-31 - 10:30:06

Jag kör på en bloggpaus, har inte uppdaterat så mkt på sistonde eftersom jag inte har tillgång till någon data, återkommer om cirka 2 dagar

Ciao!

hejsvej lingontjej

2011-01-28 - 11:23:50
hmm funderade på en sak, tror jag ska byta min bild .. bara de att jag tycker det är så svårt att få till någon bra :(

men det ska jag nog göra iaf, egentligen den bilden jag har var bara en testbild, men den fick va kvar för jag hade ingen annan att ha .. höhö

Jag <3 Fredagar

2011-01-28 - 11:20:28
blää, sitter i skolan nu helt stendöd, tänkte egentligen inte gå men eftersom mitt internet på telefonen inte fungerade så kunde jag inte sjukanmäla mig så jag blev tvungen att gå för orkar inte med ogiltig frånvaro.. lika bra att jag gick idag endå, bara de att jag aldrig får ngt gjort i skolan (mitt egna fel.. men endå)

Ikväll blir det tydligen utgång, hatar att gå ut... inte min grej liksom, men orkar inte sitta hemma och plus att rebecka kommer till sthlm idag så kan jag lika gärna följa med ut.. men ska nog inte dricka iaf
kommer endast betala garderob på 20 eller 40 kr haha :P


Ett två tre fyra jag är en partymyra :D (ibland)

usch fy blä aouch aj :(

2011-01-27 - 19:32:20
Det här är typ det värsta jag har gjort i heela mitt liv, trampade på glas i spanien och fick syy ca 9 stygn utan bedövning, om det gjorde ont? typ .

Efter en vecka typ, bläääääääää

if i said i want your body, would u hold it against me?

2011-01-27 - 19:21:47
HehehHEheh hoho, länge sen i knööööw.. men har inte haft någon ork faktiskt. Dessutom fick jag h*rvrus från pissie's blogg så min data krasha typ, va duktig occh fick bort de men sen insåg jag att jag hade glömmt min dataladdare hos pappa eller bara slarvat bort den här hemma, man bra brååååe där, så nu sitter jag vid mammas data, den är typ lika seg som en windows 88, haha och J tangenten funkar inte så måste stoppa ett örhängge varje gång jag ska använda den bokstaven, jätte irriterande.
Va hos tandläkaren idag, två hål som ska lagas på tisdag :(:(    jag äter gaaaaaanska mycket godis hehehe (a)

Nu e jag hungrig, kan mamma komma hem råååå, vi ska äta tacos MUMS :D
har BARA typ gamla bilder påå den här datan, kan väl va snäll och lägga upp en



The things you do, will hunt you

2011-01-19 - 17:10:21
Jag såg en riktigt sjuk film nyss, men riktigt bra..
Snacka om att filmen fick en att tro saker, en av de bästa filmerna jag sett på länge iaf
Hard Candy, Filmen handlar om en 14 årig tjej som bestämmer sig för att träffa en nätpedofil som är 32 ..har jag för mig? , han är fotograf och fotograferar minderåriga tjejer, under denna träff bestämmer han sig för att ta med henne hem, saker slutar inte som man tror :)
Det stör mig att man tycker att pedofilen är typ .. snygg? haha
Måste säga att hon va grymt duktig skådespelerska, har inte sett henne i någon annan film förut, men riktigt duktig!

Nu under dom senaste dagarna när jag har varit hemma så har jag kollar på ganska många filmer
såg en igår " Welcome to the rileys". Hon som spelar i twilight är med i den här filmen. Tycker även att denna film va riktigt bra :) orkar inte babbla om vad den handlar om, kolla och se den är iaf sevärd :)


grow a pear

2011-01-18 - 23:01:51
En sak har jag alltid funderat över.. när en kille börjar prata med en, typ någon random skickar sms eller någon från msn osv. När man frågar om deras facebook..

1. Jag har ingen facebook

2. Jag har, men ger inte ut den, de är bara vissa som får den ( detta svar fick jag nyligen)

3. Jag har glömt mitt lösenord

4. Jag har endå inga bilder så det är ingen idé att adda.

Alltså får jag bara säga, ni som inte har facebook är antingen inte mänskliga eller pedofiler?
jag hade nämligen en på msn som försökte spela "ungdomlig" men förstod inte ett skvatt av vad jag sa när jag gjorde vissa förkortningar på ord.. då tänkte jag att det måste vara något fel på honom ? han hade endast EN visningsbild inga andra bilder på sin data, när jag fråga om facebook, sa han så här "jag kommer inte ihåg vad jag heter, men säg vad du heter så kan jag adda dig senare" .. man ba? .. antog att han va pedofil eftersom jag har varit med om de förut ÄCKLIGT!

De som inte vill ge ut sin facebook är antingen mobbade som nr 2 eller bara allmänt fula och inte vågar visa sig. Kanske låter elakt, men komigen?

Hahah fick ett litet utbrott , är bara trött på alla skumma människor .. va tvungen o skriva av mig lite hehe

20.47

2011-01-18 - 20:47:19
Seg sega tisdag. Vaknade kl 11 gjorde mig i orning och åkte & hämta min telefon, va framme cirka 13.10 hann med bussen tillbaka som gick 13.50 så de gick väldigt smidigt och snabbt, dock märkte jag när jag kom hem att problemet som var på telefonen fortfarande återstår? jätte irriterande, har knappt användt telefonen, typ 5 gånger :(

De blev inte så mkt läsa idag, läste bara 15 sidor .. ska försöka läsa lite till innan jag somnar.


HAHA, jag kollade på family guy innan idag på tv, de visade massa klipp
de här va ju typ bland dom äckligaste hahahahahah :

23.27

2011-01-17 - 23:27:10
Skönt att jag äntligen börjar må bättre, har knappt någon feber alls nu, den ligger väl runt 37 och i vanliga fall brukar jag ha 36,5 så tummen upp för de!

Imorgon ska jag äntligen hämta ut min käraste telefon som nu har varit inne på lagning, dock dåliga öppningstiden 10.00-14.00 .. men som tur är så har jag studiedag imorgon skönt!
Ska försöka läsa klart boken "En brors berättelse" som ska va utläst nu på fredag, dock ligger jag bara på sida 50 och de är typ 300 sidor hehe. Nu ska jag antingen sätta på film eller försöka sova hmm...(?)

Puss&Godnatt :*



Ps. Jag har omformaterat min data så alla mina bilder försvann så drf har jag inga roliga bilder
att lägga upp, de får duga med egobilder på mig själv så länge haha

pass out

2011-01-16 - 18:45:28
åååh varför ska jag jämt bli sjuk? fryser som f*n och har feber :(
jag känner mig så hjälplös när jag är sjuk haha. Jag som har massageprov imorgon, funderar på att åka till skolan och göra provet endå fast jag har feber, de jobbiga är att jag åker längre en 1 timme, buss,tåg och pendel.. kanska drygt.

Klockan  är snart 7 och har bara ätit en macka på hela dagen, har ingen aptit alls :( får tvinga i mig mat snart.
Jaja ska sluta gnälla, ska väl plugga lite sen sätta på film.

Ha en fin söndag puss !


sola och bada i piña colada

2011-01-15 - 16:39:57
jag vill ha sommar sommar sommar sommar sommar värme, kort kort, brun, sol, glädje. Ge mig sommar bara så e jag nöjd. Hatar vintern, hatar allt som har med vinter att göra såsom skridskor, skidor osv osv, man blir så depp på vintern. Ser fram emot sommaren, tagit studenten och arbetslös! haha ne men inte riktigt.

Jag vill va bruun, och ja vill som sagt ha sommar!
saknar min navel piercing, jag är så naken utan den, fan att den hela tiden ska stötas bort, har liksom piercat om naveln 5 gånger höhöhö, ne innan sommaren ska jag göra anchor, så sitter den fast ordentligt :)!
ingen vacker bild direkt haha, men kom tänka på piercing o sommar när jag såg den

blow my mind

2011-01-15 - 16:32:26
åhh herreguuuuud säger jag bara, ska aldrig mer gå till nivå.. hatar det stället just för man ser allt och alla där, vet inte hur många människor jag såg igår.. usch hatar att göra det.

sitter och kollar igenom gamla bilder, fyyyfan vad jag saknar mitt gamla hår :(
här var jag "blond" men i sommar ska jag bli blond en aning ljusare än vad jag hade innan :)
längtar !

.........

2011-01-10 - 20:43:14

kanske dags att uppdatera?

2011-01-10 - 03:24:11
Haha aa det var ett tag sen jag skrev något, har bara inte orkat, plus att min data gick sönder hos pappa .. men största anledningen är nog till att jag inte har orkat eller inte haft någon större lust.

Just nu sitter jag och äter knäckemacka, blir alltid så sugen på kvällarna.. skit jobbigt, jag är inte direkt hungrig utan det är det där suget som aldrig vill försvinna!
Idag kom jag även hem från åmål, va där i 2 dagar bara men det var det värt, hälsa på min lilla rebbis. Hade det super mysigt/roligt/trevligt :D !  Har dock väldigt ont i nacke, mage och rygg.. lite är rebeckas fel faktiskt, hon drog ner mig från sängen vilket gjorde j*vligt oooont .. haha, jag längtar tills jag får besöka henne snart igen !
Jag borde egentligen sova med tanke på vad klockan är men håller på vända mitt dygn lite, tänkte va uppe tills jag blir trött (förmodligen aldrig) sen sova några få timmar och vakna as trött så jag kan somna imorgon kväll.

slänger upp en mongobild från åmål när vi höll på fjanta oss med rebeckas köks dekoration eller vad de nu va. =) Visst passar jag i vit hårfärg? gooosh så sexigt ..

RSS 2.0