we all have a story, just make sure yours have a happy ending.

2011-03-28 - 16:34:35
Ska ta ett bloggbreak ett bra tag, pga personliga skäl. Ha det så gött! puss

mad mad world

2011-03-27 - 20:37:50
jag orkar inte mer.. hatar det här

Bad decisions, that's alright.. welcome to my silly life :)

2011-03-27 - 20:10:16
Tjena hejsan!
Sitter i min säng och kollar på Bachelorette Sverige, typiskt mig att kolla på sånt haha. Vill egentligen också kolla på det nya programet som är på kanal 4, men de får bli det här. Har inte gjort så mycket idag, legat i soffan med nellie och bara myst. Min lördag blev ju inte särskilt lyckad...

Är jättestressad över att hitta studentklänning :/ , har inte sett sådär jättemånga som jag vill ha, typ 1 som jag tvekar på, men ska åka till sickla i veckan och kika lite :) Ikväll måste jag lägga mig tidigt eftersom att jag ska åka från älta till rissne imorgonbitti, usch..

smurf:

!"#¤%&/()(/¤#"

2011-03-26 - 22:28:00

Har väntat i evigheter på ilona, har "fixat" mig och allt.. suttit i soffan och kollat på en avstängd tv och bara väntat, får svaret "Snart" typ hela tiden, nu sa hon att hon skulle gå om 10 min, men vi får se hur det blir med det :P

Ikväll var det Earth Hour, dum som jag är sätter ut det på facebook och stänger själv inte av elen? haha, men hade gjort det om det inte var så att jag var ensam hemma, är ju typ rädd för allt så jag kunde inte släcka ner :/

Skit tråkig lördag.. men men, ska träffa en kompis imorgon som jag inte har träffat på evigheter.. men som sagt planer ändras hela tiden så vet inte om det blir av :P Nu ska jag bort från datan.

Puss!

Lördag.

2011-03-26 - 15:55:06
Tjenare!
Jag mår inte sådär jättebra men det börjar bli lite bättre faktiskt :), var hemma hos ilona igår i vällingby med ilona, paloma och ngra vänner till dom. Vi körde spel vilket gjorde att jag blev lite ... haha, åkte hem rätt tidigt, va där kanske 2 timmar? Kunde inte sluta tänka på att nellie var ensam hemma och hade ont, så åkte hem till henne. Började gråta när jag såg henne bara för jag såg att hon mådde dåligt, haha ja jag är töntig jag vet :P, men hon är typ mitt liv.

Vaknade vid 10 tiden av att hon har sovit på mitt bröst hela natten, och hela morgonen.. myyyys
haha sitter typ och skriver ett helt inlägg om min katt -.-'

nog om henne nu haha, ikväll ska jag bara ta det lungt, dega i soffan kanske träffar oliv sen. Jag vill kolla den nya säsongen av gossip girl eftersom jag inte orkar vänta för sverige är ju så jävla sega på att sända dom :S det är typ över 10 avsnitt som redan har gått vilket är över 10 veckor, och dom börjar sändas på tv nånstans i april?
Solen skiner förresten helt underbart:)

Tycker det är så tråkigt att blogga utan bilder .. det suger, gamla bilder får duga tills vidare.

Puss hej <3


Nellpell

2011-03-25 - 17:50:21
Idag är det fredag, så skööönt med helg :) !!
Den här veckan har gått väldigt fort, har bara 4 veckor kvar av min praktik nu.. När jag kom hem fick jag ta hand om min stackars älskade kissemiss som var hög som ett hus med en tratt runt halsen :( , hon vinglar och slår i allt hon går i, fast hon börjar "vakna" till nu, hon försöker få av sig den.. blir ledsen av att se henne må dåligt.

Ska snart in i duschen, vet dock inte vad som händer ikväll, kanske åker till ilona, kanske stannar hemma.. får se :)


Puss

Do what you can with what you've got wherever you are

2011-03-23 - 15:58:48
Ännu en dag avklarad, 2 dagar sen fredag :D
Idag har varit en rätt skön dag, jag förstår inte hur barn kan ha så mycket energi... deras batteri tar liksom aldrig slut, dom pratar i nonstop och springer runt överallt haha, tur för mig då att jag älskar barn :)
söööööt, idag en liten kille krama om mitt ben o ba "Vetu vad?" jag ba nee vadå? han ba " Jag älskar dig" haha, ja alla barn säger så till alla kanske, men tycker det är gulligt endå. Känns kul att vara omtyckt iaf, annars hade det nog varit väldigt jobbigt. hahahah tycker det va så kul.. hur barn pratar nu förtiden , igår när vi satt och höll på göra garnbollar en tjej till en annan tjej ba " alltsåå... jag tar ner dig LÄTT" den andra tjejen ba " assåå nej, jag tar ner dig på 2 sek, kom jag ska visa dig" hahaha, dom låter som aggressiva killar. Nu är det bara för mig att lära mig alla dom 21 barnens namn.. hmm, kan ju några iaf, en bra början :)

Nu ska jag träffa ilonis, vi hörs. pooosss poss



<3 <3 <3

LG Optimus 2X.

2011-03-22 - 22:41:47
En perfekt telefon för mig som hatar slöa och tråkiga mobiltelefoner med små displayer.

Nu har LG lanserat en ny supermobil! Helt unik med en snygg design. En charmig mobil med sjukt många egenskaper. Världens första smartphone med Core-processor vilket gör telefonen bl.a extremt snabb . Den har HD-inspelning i 1080p. Behöver inte säga så mycket mer om den här telefonen, kolla själva!


 http://smartsontestpilot.se/lg-optimus2x/bli-testpilot/


Flytta hem till min garderob!

2011-03-22 - 21:11:55
Shoooosaan!
"råkade" somna efter jobbet, inte bra :/ lär inte kunna somna lättare ikväll, det har varit en hyfsat bra dag idag. Sitter och dregglar bland kläder som vanligt :(  ... vill ha såååå mycket..
dom här ska flytta in till min garderob.. såsmåningom mina babes jag lovar att jag ska ta hem er :)!!

Nu ska jag kolla på desperate housewives . Puss


::::

ett två tre fyra jag är en frökenmyra

2011-03-21 - 18:39:39
jag är heeelt slut, efter en "låång" dag. Den gick väl bra tror jag, utom att min hörsel typ är borta , det ringer i mina öron.. dom va sjuukt högljuda haha. Snacka om att barn bråkar ofta haha.. dem första 10 minuterna efter att jag kom in kom en liten tjej och sa " Jag älskar dig" hahaha, sööt :)! Har redan blivit kallad fröken, vet inte hur många gånger jag fick höra det " fröööööken , fööörken vetu vaaaaaaaaaaad, fröken vetu han slog mig, frööken" haha. ikväll måste jag lägga mig tidigt, eller aa tidigt lär det ju inte bli eftersom jag ska kolla på BB, jag pratar illa om programet men endå kollar jag? det är just drf jag kollar haha. Börjar kl 9 imorgon med, hoppas jag har lite mer energi i kroppen då :)

Nu ska jag göra.. vet inte men orkar inte skriva mer haha hejdoooooooooooooooo

;P

2011-03-20 - 23:59:38
Va inne och kikade lite på h&m's nyheter, tryckte på en tubtopp och fick upp den här modellen;
Tycker hon är jätte vacker, men måste ju erkänna att det såg lite roligt ut, man brukar alltid se deras pinnsmala och vältränade modeller ;P


.                                 

Stop the world I wanna get off.

2011-03-20 - 23:25:04
Idag har varit en riktig ångest dag.. Har nästan varit i min säng hela dagen.. bor typ i sängen, min bästa plats på jorden. Typ den enda personen som alltid finns för mig :)!

Igår var jag och olivis på bio , vi såg " Ritualen" den var väl helt ok, definitivt inte den bästa jag sett men den gick att se. Imorgon börjar min första dag på praktiken, är lite sådär små nervös :(  ska strax sova om jag lyckas.

puss!


Harder, Better, Faster, Stronger

2011-03-19 - 15:56:33
haha kanske märks att jag sitter vid youtube men när man väl fastnar .. så fastnar man verkligen.
Kolla den här videon, så jävla balla tjejer!! Jätte gammal video men fortfarande asball! Vill också va så cool.

Jessie J!

2011-03-19 - 15:32:07
Älskar denna brud! Hon är såå coooool. Jag började lyssna på henne i sommras av en slump, hoppades faktiskt att hon skulle bli stor.. och det blev hon :D , hon har skrivit skit mycket texter till bl.a. Chris brown och miley cyrus. Tycker hon är unik. Däremot avskyr jag låten " Do it like a dude" eftersom jag har lyssnat på den sjuuuuukt mycket,och den spelas sjuuuuukt mkt överallt haha.
<3

skratta eller gråta?

2011-03-19 - 14:31:15
oheeeeeeeeeeerreguuuuuuuuud, är hon på riktigt?
säkert en huur gulligt tjej som helst bakom allt detta så kallade smink och hennes snack.. vad har hänt med dagens fjorrar :(

(?)

2011-03-19 - 14:11:43
haha ehm.... jag hade inte så många besökar igår men någon verkade visst gilla och klicka in sig rätt många gånger, hade typ 100 sidvisnignar :S? haha

sunshine

2011-03-19 - 14:10:31
Goood morgon! eller aa inte morgon direkt men det känns så iaf haha
Vaknade vid 12 idag, ganska bra faktiskt.. kan ju annars vakna kl 3 på helgerna hehe..
Igår åkte jag tim,mamma och lill emilia till simhallen, jag hade ett litet babysimm med emilia, hon hade sjuuuukt kul haha, det var underbart att se henne så lycklig :) plaska i vattnet som en säl, råkade dock göra så att hon fick kalsup och spydde i basängen hehe.. alla föräldrar ba :  ......................................  haha men vadå, det var inte med flit ju :( . Simmade typ 20 längder, eller det blir typ 10 om man räknar att fram och tillbaka är 1 .. inte värst mycket men bättre än ingenting. Var helt slut när jag kom hem så degade i soffan resten av kvällen :)
Idag är det lördag och har ingen aning vad kvällen väntar, kanske blir hemma idag med.
Nu ska jag fortsätta lata mig, solen skiner förresten NICE. vi hörs pusssssssssss

Veckans bästa dag: Fredag

2011-03-18 - 15:42:27
Tjenixen!
Fredag idag så skööönt, har ingen skola på 6 veckor nu WOOHOO!! har dock praktik men det ska bli så skönt att slippa skolan!.. Ikväll har jag inga planer, eller aa ska åka och bada i simhallen med lillasyster emilia mamma och tim, ska bada med henne hehe :D , ska passa på att motionssimma också.. kan ju börja med att förbränna den feta glasyr-muffinsen som snälla alexandra bjööd mig på :)

Nu ska jag kolla på världensbästa jersey shoore, de laddar lite segt bara :( ..
Tror inte jag kommer skriva ngt mer för idag, så ha en partyglad fredag !


Xoxo

Man ska inte vara otrogen!

2011-03-17 - 23:15:50

-   ”I Hong Kong är en hustru tillåten enligt lag att döda sin otrogne make, men bara om hon gör det med sina bara händer. Makens älskarinna däremot, kan dödas på vilket sätt som helst.”

säger bara wow.. jag menar.. det är väl bara kvinnor som blir stenade till döds eller torterade när de är otrogna?
eller bara vad jag vet iaf.. men aa wow säger jag bara.. killar ute i hong kong, passa er! :O

Istället för att man ska bli dödade eller misshandlade osv, kan man bara inte låta bli att vara otrogen så slipper man alla konsekvenser ^^, ! Okeej jag ska inte prata för mig själv, vet ingenting men det är väl lättare sagt än gjort haha. Ingen är ju otrogen med avsikt för att skada sin partner.. eller joo det gör man ju visst? äääsh jag vet inte, förstår inte ens varför jag försöker diskutera ett ämne jag själv inte kan prata om.. Men en sak vet jag vad jag tycker, att man inte ska va otrogen!!!

bööh

2011-03-17 - 10:33:47
Hello..
Har precis haft utvecklingssamtal.. det gick väl sisådär, hade typ 3 ämnen att nå upp till vg om jag bara gör några kompletteringar men så lat som jag är så orkar jag inte haha.. hade däremot liiiiiiiiiite hög frånvaro haha, nästan på gränsen till att CSN kommer och snor mina pengar :(

Var i kista igår med mammsen och emilia, var där i typ 3 timmar eftersom mamma ska typ campa i Tele2 butiken. Köpte en tröja med pengar som jag inte har, snäll mamma :) åt cheescake mumms, blev hungrig nu bara för de .. jag är supertrött ska sova nu hejdå

..

2011-03-15 - 23:45:17
det tar cirka 2 sek BAM! så enkelt var det...

emiliaaaaaaaaaaaaa

2011-03-15 - 19:34:32
visst är vi lika? haha

.

2011-03-15 - 18:53:54
Everyone keeps telling me the right guy will come around, but I think mine got hit by a bus...

mmmh marabou

2011-03-15 - 16:36:08
hej!
Just nu sitter jag och försöker installera microsoft word om på nytt, behöver programet till mitt cv som jag håller på med.. vet dock inte om det här kommer fungera men får väl hålla tummarna! Är jättetrött, höll på somna på bussen.. juste på tal om bussen, tror adam tensta satt nästan brevid mig *omg* hahaha nää inte direkt, har sett han så många gånger, förut var han i samma tåg som mig det var så trångt i tåget så alla trycktes och trängdes, jag satt ner med hans rumpa i mitt ansikte typ haha..

Vet ni vad som börjar idag? jo desperate housewives woohoooo!! har längtat så mycket hihi.. och imorgon kommer grey's anatomy och premiär av of the map som jag ska se :)..

Jag är fett godis sugen :( .. ovanligt? nej, jag är en riktig godisgris, äter godis varje dag.. inte bra .. verkligen inte bra..

Nu ska jag återgå till mitt kämpande med att fixa word.. puss!

BU!

2011-03-14 - 20:08:19
juste.. jag drömmde såna jävla sjuka drömmar i natt :S .. när jag vaknar minns jag drömmarna typ 100% men nu minns jag bara typ 20% ... hatar det, ska egentligen skriva ner dom så fort man vaknar men men..

Dröm 1. Jag vet inte vad det var, eller vem det var .. om det var någon kompis, min syster eller min broder, han/hon försökte döda mig i mitt egna kök, vet bara att jag gjorde allt för att inte bli dödad.. han eller hon hade en kniv iaf, den drömmen va skit läskig haha..

Dröm 2. Det här är stört.. den här drömmen höll på jättelänge eller så var det 2 olika.. drömmde om massa bussar, sen har jag för mig att jag drömmde att samhället utspelades påå 70-talet, jag var med en kompis och jag och hon var mörkhyade :S ? aa jag vet inte sen blev jag normal igen.. men iaf jag var inne i rissne deli sen när jag kom ut och gick över bussvägen var det en man som tog upp en pistol och börja skjuta, jag la mig ner på marken precis brevid honom bara för att han skulle tro att jag redan var skjuten, istället ställde han sig framför mig och sköt mig kanske 6-7 gånger, varje skott kändes verkligen, minns att jag blev skjuten i ryggen och kännde hur blodet flöda ut på marken, jag skulle ta upp min mobil ut byxorna men jag var helt förlamad eftersom jag höll på dö, den där känslan va så sjuk eftersom blodet och smärtan kändes så verklig :S

Sen drömde jag att polisen tog honom ( han som sköt) och mig till ngt ödeställe mitt i natten  han skulle göra ngt med honom men vet inte vad, sen tog polisen mig o ba "här hon är din måltavla" sen kasta han typ knivar på mig?  var helt genomblöt när jag vakna.. usch

men min dröm hade verkligen inte någon rödtråd alls haha, den hoppade som fan.. hängde inte riktigt med i svängarna..

Det som jag hatar när jag drömmer så mycket är att jag vaknar ur en mardrömm och tänker "omg det var bara en dröm fan vad skönt" när jag somnar om, börjar jag drömma om på nytt.. never endning story typ.





yupyup

2011-03-14 - 19:26:54
hejsan svejsan, sitter och kollar på simpsons.. alltid lika roligt oavsett om jag har sett avsnitten 857 gånger redan :D
Gick inte till skolan idag, dels för att jag inte kunde göra proveet eller kunde kunde jag väl men min partner försov sig, sen så hade jag varken ork eller lust.. men men.. idag är det exakt 1 vecka kvar tills praktiken börjar , läskigt men ser samtidigt fram emot det. Det som är så skönt att det ligger på min gård, så behöver bara gå max 5 min innan hihi..

Ska snart in i duschen, väntar bara på en kompis som ska låna mitt busskort, sen ska jag kolla på top model, trots att NÅN avslöjade hela skiten.. skulle behöva göra en av mina sista rester, en argumentation i svenska.. boorrring

såhär ser jag ut just nu, oofrääsh; 

don't say that it's impossible, cause I know it's possible..

2011-03-13 - 20:12:26
I år verkade alla vara överenns om att rätt bidrag gick vidare. GOOSH vad han är snygg!! *dregglar*
Låten i sig tycker jag inte var en såndär 10 poängare, men iaf 100000x bättre än förra årets " this is my life my friend, cause this is my time to say".. eller vad hon sjöng.. hon sög ju bokstavligen, stod där med sina röda converse som hon alltid nämnde i sina interjuver " jag och mina converse" jaa... svergie kom ju inte ens med i eurovison, ibland måste jag säga att sverige har så jävla dålig smak.. jag menar .. året innan, operalåt man ba komigen? Jag är iaf bombsäker på att sverige kommer med i år!. Hans utseénde gör ju typ låten.

mummsfilibaba!! <3 <3 <3

jag har ett fan o-m-g

2011-03-13 - 15:54:07
hhahahahha alltså ... min syster är ju bara för rolig ibland, sitter o gör idolbilder på mig, naaw! Ibland tror jag faktiskt att hon inte driver.. erkänn madde? man ba snygg bild hahaha .... töntigt jaaaa, min blogg är såååååå stor att jag har ett fan omg .. haha -.- '

wazzup?

2011-03-13 - 15:49:42
yoyoyo! Vaknade tidigt idag för en gångs skull, typ vid halv 11 ? hoppas att jag blir trött ikväll, ååh juste det har inte kommit några nya vampire avsnitt på 2 veckor är jätteledsen *buuhuu* .. igår.. ääh orkar inte prata om det, det var en onödig utgång iaf.. blev grönt igår, grönklänning, gröna fjäderörhängen och grön sminkning.. såhär såg jag väl typ ut :


Infect me with your love and fill me with your poison

2011-03-10 - 23:13:50
Jag kan inte låta bli att gråta till filmen .. a walk to remember, så underbar film!!!
Ska snart sova. Satt och kollade på utomlandsresor innan idag, fyfan vad jag är taggad på att åka utomlands, tråkigt att det bara är jag som tycker så, kanske ska resa ensam istället :) ! Jag vill åka till Cypern, turkiet eller spanien.
Aja ska sluta drömma haha.

Måste bara säga att big brother är ett jävla skämt, sjukt pinsama.. ska inte bara tala om Nicky som leker allanballan äääähhhh.. Ne men vadå, sanna hade tydligen velat åka hem pga av vissa skäl, hon ville ha sina proteindrycker för träning eller vad det var, en baddräkt för att hon kände sig fet m.m., självklart får sanna allt det där bara för att dom vill ha kvar henne? sjukt pinsamt, big brother gör allt för att tuttlisa ska vara kvar och k--lla i tv, hon kommer ju endå bara ha sin gris hela tiden euw . Följer dock inte BB riktigt men har läst lite här och där, dåliga människor och dålig tv. Gurkan är typ den som är bra! haha  jaja babblar bara skit..

Inatt drömmde jag att jag blev knivhuggen i magen, undrar vad denna natt väntar sig... (?)
Sleep well!

You can run but you wont come far.

2011-03-10 - 16:26:50
Tjeenare!
Kom hem från skolan för inte så länge sen, de var så skönt att få rester gjorda! Har inte så mycket kvar att göra nu, har kanske 2-3 saker att göra sen är jag restfri woohoooooooooo! Har praktik om typ lite mer än 1 vecka, är lite nervös hehe.. måste ringa till praktiken imorgon och skaffa en handledare. Imorgon är det fredag, kommer nog sova efter skolan, vet dock inte vad jag ska göra, har bokstavligen inga pengar kvar, eller jo typ 29 kr.. om ens det.. men får skylla mig själv som shoppade rejält förra veckan.
Nästa månad har jag bestämt mig att jag ska pierca mig yeeeeei, kommer bli en anchor vid naveln eftersom min jävla kropp inte vill ha en vanlig navelpiercing :( .. Har inte så mycket mer att säga för stunden så säger väl puss så länge. PUSS!!


shemale

2011-03-09 - 20:26:17
shoooooooooooo allesammans,
har precis städat rummet , rensat mina hyllor och sådant..
Idag åkte jag och alex till skolan och arbetade med vårat projekt , duktiga tjejer :)
Ska strax äta mig en fet semla, tycker inte om semla så mycket, men får i mig en tugga eller två.
Aa när jag kom hem fick jag ett huuuuur gulligt mail som helst, sånt här värmer verkligen!
att jag är ful det är en sak, men aa jag har nog aldrig hört att jag är manlig haha, kan ju själv tycka att det är respektlöst och pinsamt att sitta och skriva sånt här till folk man inte känner.. men aa har inte så mycket att säga haha

En dålig början på dagen...

2011-03-08 - 09:06:39
seriööööst, fyfaaan vad arg jag blev påväg till skolan FOLK HAR INTE NÅGON JÄVLA RESPEKT ÖVERHUVUDTAGET!! ja jag är van att åka från gullmarsplan där det är proppfullt med folk, idag fick jag verkligen trängas i sista vagnen, kunde knappt andas.. en kvinna som stod framför mig skulle ut , hon bokstavligen tackla ut mig man ba hallå? Man kan be snällt om att få komma förbi, jag hade inget utrymme för att släppa förbi henne, försökte gå lite till sidan, istället går hon rakt in i mig.. Jag brukar jäääämt släppa förbi folk före mig på bussar och när folk vill gå förbi, jag ber alltid om ursäkt om jag eller min väska råka slå i någon, jag ber alltid snällt om att komma förbi, men vafan.. tror jag fick säkert 5-6 smällar i dag över att folk ska ta sig fram, men ja alla ska någonstans och alla har bråttom och ska till skola och jobb? visa lite respekt förfaan... usch blir så irriterad, just att jag själv alltid försöker vara så utålig när det gäller kaos i folkmassa, men när man bara får smällar,knuffar och elaka kommentarer har man ingen lust att vara trevlig längre :S

Dagens samhälle.. finner inga ord.. dagen kärringar.. usch
Alla ni som gjorde mig illa, och alla ni som trängde er före så jag missa mitt tåg, tack för att ni gjorde min dag till ett helvete..

sleep well

2011-03-07 - 23:17:14
1,2, Freddy's coming for you 3,4, Better lock your door 5,6, Grab your crucifix 7,8, Better stay up late 9,10,Never sleep again

Jobbigt va!?

2011-03-07 - 22:44:47
Säsongens ballar av stål verkar ju skit dåligt, aa visst dom har bytt till en ny program ledare (André Wickström)
Tävlingsdeltagarna suger ju så jälva hårt.. riktigt besviken. Förra året va typ 10x bättre. Tycker att dom leker och försöker vara roliga, man ser så mycket att dom försöker och att det är skådespeleri, ja det är meningen, men förra årets VAR roliga, de fall typ naturligt.. men aja


Han är det enda positiva med programet!
André Wickström!

Twister

2011-03-07 - 22:27:43
Läste att det har kommit en ny attraktion nu på grönalund som heter twister, jag åker ju förbi grönalund när jag ska hem till älta, såg någon ny träliknande bana vid berg-dalbanan. Den verkar sisådär, tycker den saknar lite backar och så, men den kanske är rolig vad vet jag, men den ser helt ok ut.


/

pepsi maxxx <3

2011-03-07 - 17:02:40
ååh jag är jätteglad, vet ni varför? jo för att jag ska äta pappas jääättegoda sallad med limesås :D!!! haha..

Gick inte till skolan idag pga personliga skäl, fan att det var en viktig dag jag missa :/
men men .. ska till skolan imorgon iaf :)
Jag är jättesur, det har inte kommit in något nytt avsnitt av vampire diaries :( .. väntar också på att Grey's, desperate housewives, och gossip girl ska börja.. längtar !
Jag är skitsugen på pepsi max.. funderar på att ta mig ner till centrum och köpa en, bara det att jag hatar den där jävla backen vägen hem, den är verkligen hemsk.. typ helt brandt :S

Mars 7, 2011

2011-03-07 - 13:15:57
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött
Favoritgodis: suranappar från harribo
Är det nåt du absolut inte äter: kyckling & Lamm
Kläder just nu: trosor och ett linne ( är nyvaken haha)
Musik just nu: Price tag - Jessie J
Vad sa du senast: vet inte, jag sjöng typ
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 80-talet eller den tiden man hade korsetter och värsta klänningarna
Sommarplaner: Jobba, ha kul och förhoppningsvis resa någonstans, och hoppa fallskärm :D
Fisk eller badkruka: Fisk, men inte alltid.. som när man får veta att det finns kräftor i vattnet då vill jag inte bada.
Saft eller alkohol: Dricker inte saft, men i så fall saft på vardagar och alkohol på helger
Hur många kuddar sover du med: 7 st
Favoritväder: Regnigt väder, spöregn eller dugg, älskar ju varma och soliga dagar med, men ibland vill man ha lite omväxling
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: dator med internet, mat & min katt
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: Jag är en nattuggla utan tvekan, gillar aldrig morgondagar.
Sparare eller slösare: Det beror på, om jag vill spara till något så kan jag, annars så slösar jag som f-n
Bästa film: hmm svårt.. The notebook
Tror på liv på andra planeter: aa det gör jag
Kommer du ihåg din första kärlek: -
Älskar du henne/honom fortfarande: -
Har du några homosexuella vänner: Nej
Tror du på mirakel: sällan
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart!
Ser du på kärleken som ett misstag: ibland
Hur många barn vill du ha när du blir stor: ett eller två
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: Inte överallt, men hittar man rätt punkt så dör jag typ.
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Kräfta
Rädd för insekter? Nja, det är inget jag tycker om men är det en insekt på mig så skriker jag, däremot är jag jätterädd för getingar
Äckligaste insekten: Getingar och "Bollarna" i rissne haha
Det här är jag bra på: lyssna och att prata om katter
Bästa bok? Är inte så mycket för att läsa böcker men böckerna som "Pojken som kallades det" gillar självbiografier
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna läsa andras tankar eller att kunna vara osynlig.
Vad vill du jobba som? Ingen aning, vet bara att jag vill jobba med barn, är lite inne på kurator
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Skriver du dagbok? Ibland
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Ohja! Ska tatuera mig det här året iaf, en på skuldran och en på handleden. Jag ska göra en piercing vid navel 2 st anchors, är lite sugen på att pierca tungan också hehe
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Mitt rum är oftast stökigt, men hemmet brukar vara hyfsat städat
Gungar du på stolen? ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? om det är mycket blod, ja
Saltar du på maten? aa
Gillar du att sjunga? Ja, men inte när någon annan hör ;P
Anser du att du är stark? nej
Brukar du sola? bara i solen
Vad gör du om du får hicka? väntar tills den går över
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? inget
Har du en besatthet? Ja mer än 1, en besatthet jag har är pepsi max haha

Some of us are just trying to get through the day without falling apart.

2011-03-06 - 23:00:40
godnatt <3

it's so empty living behind this castle walls

2011-03-06 - 18:45:46
Hellååå där!
Jag är dålig på uppdatera jag vet haha, men sitter ju som sagt vid mammas supermega sega data!
Har jobbar idag, det var en bra jobbdag.. den gick väldigt fort, hade inventering, vi delades upp i team, jag hamna med danne , som är en av dom jag tycker om mest, vi kommer bra överrens :) Jag frågade min chef om det fanns något jobb åt mig under onsdagen då jag är "ledig" , ska ringa han på tisdag och kolla. Jag ska förmodligen också jobba under påsken :D !!! Jag kommer ha moooneeym, fast ska lägga undan allt till sommaren, vill resa men får se hur det blir med det :)

Min resväg hem.. finner inga ord. Först så gick inte bussarna från jobbet så danne skjussade mig och andra kollegor till Norrviken, när vi kom fram sa tomas " Om du springer hinner du nog med pendeln som går NU", jag kutar allt jag har och hinner in i tåget i sita sekund, när jag väl sitter på tåget ser jag att det står mot MÄRSTA, fyfaaaan vad arg jag blev, tåget mot stockholm c var på andra sidan exakt samtidigt men jag va så stressad att jag glömmde kolla vilket jag klev på haha. Aa sen går jag av i Rotebro, då kommer mitt tåg om en kvart, okej tänkte jag inte så farligt, går av i ulriksdal.. ser att buss 540 inte går förrens en halvtimme.. jag ba ahapp, bestämmde mig för att åka mot brommaplan, gick av i sumpan och tog tåget mot hjulsta.. det tog mig 1 timme och 20 min för att komma hem.. seriöst? det tar 30 min i vanliga fall.. -.-

Ååååh vi har massageprov imorgon, kommer ejj klara det :(



En jäätte gammal bild, har bara gamla bilder på mammas data haha

Det gör ondare varje gång, även fast jag har varit med om samma sak förut.

2011-03-05 - 21:44:30
Hellooo!
Mår fortfarande skit.. Jag ska alldeles strax sova, känner mig jätte elak .. ringde mamma och bad henne komma hem och sova eftersom jag är fruktansvärt rädd, sitter tårögd nästan hela tiden, usch vad jag hatar att känna mig otrygg , speciellt i mitt egna hem:( Jag ska ju gå lägga mig och mamma kommer få sitta uppe ensam nu bara för jag behöver henne istället för att hon ska va hemma hos sin pojkvän, älskar min mamma så otroligt mycket! Hon är bäst!

Idag vaknade jag väldigt opigg.. åkte till kista med Nathss och olivis kl 3 .. blev lite för mkt shopping hehe, köpte:
* En mascara
* ett par skor (eller bytte dom men iaf)
* Två bikinisar
* Solbrills kedja
* En topp

Jaa .. detta resulterade en fattig sandra den här månaden dåra haha, men men ibland blir det så höhö

here we go again ....

2011-03-05 - 13:14:30
ångest som vanligt, någon skjut mig?

iniminimainimoe

2011-03-03 - 21:51:31
haha jag har märkt att jag klagar rätt mycket, men vet ni hur jävla ont jag har i rygg och fötter eller :O ? det är helt stört.. är helt öm :(
Ska snart sova, ska bara göra bulgur först, känner mig lite nyttig faktiskt (fram till en timme sen) men hela veckan har jag ätit: Bulgur med massvis med grönsaker och 2 burkar makrill med tomatsås :) har undviktit godis och sådant rätt duktigt, frams till som sagt för ngn timme sen, en rad marabou och ett glas läsk hehe (a)..

Måste bara säga att jag tycker dessa badtrosor från disel .. ja jag vet badtrosor, dom är skit läckra! Verkligen GRR på dom, vill haaa! Fast.. man måste ju ha snygg rumpa till dom då.. får väl vänta ett par år eller ngt haha

http://images.asos.com/inv/media/6/6/4/5/1445466/01denimblue/image1xxl.jpghttp://images.asos.com/inv/media/6/6/4/5/1445466/image2xxl.jpg

Gäsp..

2011-03-03 - 09:05:33
Godmorgon!
Sitter på jobbet nu, har rast :) Det är fredag imorgon YES! hihi. Efter skolan ska jag möta upp Madde i stan, ska shoppa lite hade jag tänkt. Nu är Lovisa på jobbet igen, skönt med lite ungdomligt sällskap.. en mycket trevlig tjej :)'

Nu ska jag kila, ha en fortsatt trevlig dag

puss!

Lifie is like a coin, you can spend it any way you wish but you only spend it once.

2011-03-02 - 19:23:19
Är slut som vanligt, dag 3 avklarad WOHO! Jag somna i bilen, var rätt skönt, pappa brukar ha snabba cash på i bilen ( ljudbok ) först tyckte jag det var ganska löjligt, en snubbe som pratar från en bok, men man fastnar lätt och tillslut vill man inte att det ska ta slut, man vill liksom fortsätta lyssna. Som idag på vägen hem jag ba "pappa.... kan inte du sätta på skivan" hehe, jag har alltid mobbad honom för han lyssnar på sånt haha, nu är jag lika mobbad jag själv :D

Och ja, jag vill ut ikväll, har blivit frågad yttligare en gång " men vadå dra hem vid ett tiden bara", njaa det är inte så enkelt

1. Jag bor i nacka= tar lång tid att åka
2. Det är vardag bussarna går väldigt sällan
3. Om jag åker vid 1, är jag hemma runt 2-halv 3, är inte i sängs förens 4 och kommer inte kunna somna förrens... hmm aa när jag ska upp? haha

Nää det går liksom inte, jag prioriterar jobbet först så är det bara, skulle aldrig klara av att jobba dagen efter, man måste vara koncentrerad och nogrann eftersom ordrar kan bli fel vilket inte är ok, ganska pinsamt när det blir fel, kunden får liksom fel grejer eller för lite eller för mycket, därför är det viktigt att man är fokuserad :P. Påtal om jobbet, så blir jag GALEN, nere i lagret är det rätt så skitigt och dammigt, mina händer är vid kartong och papper hela tiden vilket resulterar torra händer och sönderbrutna naglar -.- , idag blev jag av med två naglar :( buuhuuu.

Strax ska jag äta pappas tjockpannkaka med bacon i och sen ska jag dränka den med sylt MUMS! :D
Sen ska jag dammsuga+tvätta golven sen sova :)
Det var allt från min ointressanta dag, puss !

Humor!

2011-03-01 - 21:43:50
hahahahhahahahahah jag har som sagt en sjuk katthumor, jag menar kolla den här;



Yooooo!!

2011-03-01 - 19:37:45
Jag är typ helt slut i kroppen från igår :S , har inge kraft i benen alls.. hård träning igår+ att jag står och går upp nästan hela dagen.. cirkus 7-8 timmar..
Jag vill ha lov jag med :( , får sms om att man ska hitta på ngt o de.. eftersom de har glömmt att jag jobbar, inte kul :( då blir man bara frestad och kommer på sig själv "juste jag kan inte jag jobbar" Men jag ska inte klaga egentligen ,för hade jag haft lov hade jag garanterat sagt "fan jag vill jobba", vilket som egentligen :)

Längtar till min mini helg haha, kan ju bara göra något på fredagen eftersom jag jobbar på söndagen, jobbigt läge haha, kommer vara helt slut efter den här veckan, skolan börjar direkt på måndag och har inte vilat något alls.

Jag vill bara att all snö ska försvinna, vill att värmen ska komma, VAR FAN ÄR DU? i neeeed you ..
Nu ska jag ruttna lite vid datorn sen blir det sova.

Puss alla finisar!

RSS 2.0